Sjukstugan i Hat Mae Ramphung 63/41

Hej!

Vi har det bra, sitter på cafét igen och har precis beställt in en watermelon shake. Ikväll ska vi åka på festival i en stad nära här som heter Ban Phe.  Efter det ska vi till en populär restuarant utformad som en regnskog  med vattenfall och grejer.

Igår var vi ut på jakt efter en club/disco/pub där vi kunde ha lite roligt med den lilla grupp av falanger som vi blivit. Vi hittade ett ställa med liveband. Direkt när vi kom in klubben vände sig typ alla om och glodde på oss. Under största delen av tiden hade vi fått mer uppmärksamhet än vad bandet hade. Tillslut råkade Nico välta ut ett glas och vi var tvungna att byta place. Efter mycket om och men hittade vi ett ställe som spelade den musiken vi letade efter. Vi gick in på klubben som då visade sig vara en strippklubb. Vi bestämde oss för att stanna och hamnade på nån sorts VIP avdelning som var upphöjd, som om vi behövde mer uppmärksamhet.  Vi hade en privat bartender som serverade oss vad vi ville och fyllde på våra glas ur det helrör vi beställt in. På herrtoan var det flera stycken som vaktade upp den besökande, med massage och assistans av handdukar. Det kostade oss drygt 171kr som vi delade 6pers på. Vi kom hem två efter en vädligt äventyrlig kväll...!

Imorgon blir det förmoligen Koh Samet. Den ön ska tydligen vara jättefin! Dagen efter det ska vi försöka få tag på en hyrbil och utforska området.

Sara har blivit biten av sandloppor eller om det är myggor. Hennes ben är hursomhelst uppsvullna av alla pingisbollsstora bett. Vi har fått lite tips och ska in handla lite som vi hoppas kommer att funka.

Richard har en ordentlig hosta. Nisse, en som jobbar på hotellet, var idag in till sjukhuset och köpte tabletter och grejer som vi hoppas kommer att funka.  Om inte, så kommer Nisse och Richard åka in till sjukhuset så att dom får skriva ut någonting åt honom där.

Själv är jag frisk som en nötkärna och ligger bara och njuter ;).

Skulle vara roligt om ni kommenterade mera. Vi saknar ju er också!

Säg vad du tycker
Postat av: Anonym

Hej gumman!

Vad roligt att höra ifrån er. Hoppas Richard blir av med sin hosta och Sara får lindring för sina insektsbett. Vi håller tummarna för det.

Det låter riktigt skönt där ni är. Rekomenderar ni stället? Här hemma tuffar det på som vanligt. Farfar och Siw Camilla och Ida, Gitte och Sofia Daniel och Moa var här och uppvaktade Basse i går (söndag)och alla hälsade så gott till er. Nu står Carporten på plats, det blev riktiigt bra - Äntligen!! Agnes går och kikar efter dig, jag tror hon saknar dig jätte mycket...precis som vi gör, det är så himla tomt här utan dig. Nu kom morfar förbi - han och Malte hälsar också så gott till dig.

Vädret här är lite sämre än hos dig kan jag tro ;) ca +4gr och mulet. Hoppas ni får det bra på Ko Samet, jag är nyfiken på den platsen, så skriv gärna och berätta när ni varit där. Vi hörs snart igen Varma Kramar från Mamma & Pappa.

2009-12-07 @ 17:32:51
Postat av: Anonym

haha älskart! vip-avdelningen på strippklub; check. på den listan man nu ska göra nån gång i sitt liv...



hoppas de små sjuklingarna blivit bättre! pussa och krama på de från mig!

2009-12-10 @ 22:06:13

Säg vad du tycker!

Ditt namn?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din blogg (Så jag kan gå in och snoka där):

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0