mhm..

Jag vet att du menar det när du säger det, men att blir fel när du ska visa det.


Snack

Det känns tungt att sitta på en torsdag och veta att jag inte kommer träffa R i helgen, tar har nog aldrig hänt förut att vi spenderat en helg utan varandra. Men någon gång måste vara det första. På ett år!

Imorgon är jag ledig och det känns såååå skönt! Jag behöver den sovmorgon jag inte haft på många veckor, varje morgon har det varit någonting. Har det inte varit jag som har varit tvungen att gå upp så är det R och när han går upp kan inte jag somna om. Så imorgon är R i Jönnköping och jag får sova ut.

Imorgon ska jag även till Sara, det ska bli kul. Jag vet inte vad vi ska göra men det ska bli kul att komma från Öregrund om ej bara för ett tag.

Egentligen skulle vi ha fyra prov nästa vecka, men ekonomin blev flyttad och jag har ju hoppat av spanskan så jag har bara två kvar, vilket är lyx mot dom andras.

Snart börjar Medium på fyran som jag måste se!  

Måste ha en ny klänning till nyår också, nån som har tips? TACK!

Förövigt har jag läst ut Harry Potter nu, eller rättare sagt i Tisdags. Den var bra, slutade bra och nu ska jag inte säga mer!


Hörs sen?

mörkt

Ibland vill jag bara härifrån, det känns som allt vänds emot mig och jag får svårt att andas..

Önskelista

Igår skulle min fördjupning i Historia B vara inne och jag var inte klar så jag fick panik. Självklart som alla andra gånger kom min räddade prins och jag hjälpte mig. Jag är förevigt tacksam för hur han alltid ställer upp mig i ur och skur.  Tack, tack, tack, tack och återigen tack!

Nu när julen börjar närma sig bad mamma mig att skriva en önskelista.
och här är en början på den.

En bärbar dator
Så jag kan förena nytta med nöje i mitt skolarbete och även utanför.

Pengar till en väska.
Jag vill köpa en riktigt snygg, lite större skinnväska som ska hålla ett tag.

Någon bra bok
Som jag kan ha och läsa på mina långa bussresor.

Presentkort på IKEA
Så jag kan börja att göra ordning mitt rum.



Sen har jag inte kommit så mycket längre, men som alltid går man hela året och tänker att det ska jag önska mig i juklapp och sen när det kommer till kritan när man sitter där så kommer man inte på ett dugg, tyvärr.

På fredag är jag som sagt ledig och jag tänker nog spendera den hos min favorit tjej. Frågan är bara hur jag tar mig dit på billigaste sätt,´får sitta och klura på det där.

Sitter och pluggar lite teori, det är ju tre månader kvar tills jag får skriva men man måste nöta och pappa är lite motvillig till att jag ska köra om jag inte läst teori......


Ses kanske sen?


MAT

Imorgon har vi deadline på både Historian och Engelskan. Känns riktigt jobbigt eftersom jag ligger efter med båda.
Humöret blev bättre av mat och jag känner mig glad igen, försöker få nån ut att övningsköra med mig. Går mindre bra.

Igår var vi Gränby mässan med företaget, sålde ganska bra faktiskt. Helt nöjd! Försöker betala tillbaka våra skulder till föräldrarna nu så det kan kännas som vi står på egna fötter äntligen.

Läser ny Harry Potter boken och spänningen är på topp. En kompis försökte reta mig för att jag läser den men som sagt så kan ingen mobba mig för nånting jag inte skäms för, so keep on!
Har inte kommit så långt än så länge men bra är den!

I helgen kanske jag åker till Eskilstuna, det blir bra. Bara att jag ska förnula ut hur jag kommer dit billigast!

Hörs kanske sen!

kul!

Humöret svängs på en femöring när nån kommer hem och bråkar på en. TACK!


kärlek

Jag älskar att somna med dig på kvällarna och att vakna med dig på morgnarna. Du är allt jag vill ha. 

:D

Jag försöker ändra lite här.. Men även det var min svaga sida :P

Helg

Jag och herrn har bestämt oss för att ha rim på julklapparna i år. Men det är ju inte världens enklaste jobb.
Så här sitter jag med världens sämsta fantasi.

Jag kan inte rimma
Men jag är då desto bättre på att simma.
Här får ni ett smak prov på min dåliga fantasi.
Ja hörrni, rimma det tror jag faktiskt att jag ska ge fan i!


haha, ja.. Jag kan jag!

Gårdagen var väldigt trevlig, om ej lång och kall.
Stockholm var helt okej, det jobbiga var att vi var tvungen att gå hela tiden.
Gävle var desto roligare. Skrattade så att jag grät. "Shan the man!" Jag håller med!

Idag ska vi väll hem till mig om herrn kommer hem från kriget snart.. Men jag har suttit och kollat på dom senaste avsnitten av Heroes och vill bara ha mer, men det är bara att vänta!

Ses!

Glad

Idag gick min förfrågan om jag fick byta spanskan mot matte C igenom!! :D Jag är glad.

Imorgon ska jag ju som sagt till Gävle, men jag har nog inte nämnt vad jag ska göra där.  Jag ska åka och kolla på han "Shan-the-man" som är med i Stockholm live. Det ska bli riktigt kul.

Jag är hemma hos herren som har hämnd begär på sin mor och det har förstört hans humör lite tror jag, tyvärr.
Men hade ni velat läsa om honom skulle ni nog läsa hans blogg istället för min.

Jag ska sluta skriva ser jag. Mina stavfel hopar sig på varandra pga min trötthet.  Måste. Sova.

prat

Jag var så ordentligt trött imorse att jag verkligen inte orkade upp. Richard låg och tjatade på mig och det brukar alltid vara tvärt om så det är ett ganska bra mått på hur trött jag var. Men tillslut så släpade jag mig upp ur den varma sängen och insåg att jag missat två bussar redan och var på väg att missa min trejde. Då brann det i knutarna kan jag säga.

Väl i skolan och på ekonomin så ringde jag våran leverantör av påsar och kartonger och klagade på att vi inte har fått våran leverans på två dagar. Dom kopplade mig vidare fyra gånger så jag blev bara mer och mer irriterad.
Tillslut kom jag till nån som hette Bert som sa att dom hade skickat paketet igår fast dom lovat att göra det i måndags. Humöret blev bättre när vi fick äta lite choklad.


Jag behöver köpa julklappar imorgon. Jag har redan bestämt herrens min julklapp, men jag tänker inte avslöja ifall han läser. Men till resten är det svårare. Får se vad det blir.  Jag tror jag ska köpa mig en egen julklapp i år också.
På tal om jul har jag beslut ångest över vart jag ska fira. Självklart vill jag vara med familjen, men det skulle vara hur mysigt som helst att vara med Richard och hans familj. Tror det lutar åt det håller, men vi får se! :)

Helgen är fullsmockad och jag känner lite ångest. På fredag ska jag först till Stockholm på dagen och sen vidare till Gävle med Tina och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna, säger bara att det är tur att vi människor inte har mil räknare. Lördag måste jag plugga men jag tror Richard ska komma hit så ska vi bowla och kolla på film och på söndag ska vi gränby mässan.. Stress.

Nu ska jag sluta klaga, kan iaf säga att det gick bra för mig att köra idag och att Sara kommer hem nästa helg och jag längtar och saknar efter henne.

HEJ

helg

Jag kan väll skriva ett inlägg istället för att plugga ;)

Helgen har varit rolig och lång, speciellt lördagen.
Det började med att killarna gick ut och lekte i skogen medans jag tog en spring runda. Efter det så gick allt i ultra speed. Dom kom hem, vi satt oss i bilen och var äntligen i stor staden. Kan säga att det var riktigt häftigt faktiskt det var dock lite kallt.. Men det var det värt. Vi åkte väll hem därifrån vid sju, åt och sen gick vi ut på V-dala nation.
Där hade vi riktigt kul,  killarna dansade som aldrig förut tror jag :P  Vi gick därifrån runt halv fyra, tjugo i fyra och kom hem runt halv sex någon gång. På söndagen var vi riktigt sega och kom försent till min brors födelsedagskalas vilket var lite synd för att jag hade velat att träffa alla man inte träffat på ett bra tag.
   Sen hyrde vi en film som visade sig vara en japansk rulle från andra världskriget som var riktigt skum ;s
Vi somnade ganska rejält.. och nu är det måndag. Imorgon är det tisdag och jag har ett jätte tråkigt prov i geografi som jag helst hade velat slippa.

Jag har inte fått svar en från rektorn om jag får ett special utformat program men vi håller tummarna.

Önska mig lycka till med pluggningen!

:(

Usch, jag har prov imorgon och jag har pluggat nada..

Snus

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1270361.ab , den länken ska jag ta hjälp av i min kamp mot min pojkväns snusande.. Jag gör det inte för att vara elak eller på nått sätt vara oförstående, jag tänker bara på ditt egna bästa.

:D

Natten har varit helt underbar, dessvärre kan jag inte säga detsamma om väckarklockan som ringde runt åtta..

Richards syrra har varit här med hennes två små, och den lilla är helt otroligt söt! När jag väl höll i henne ville jag inte släppa mig ifrån henne! 

Jag ska ut och springa medans herrn är ute och krigar, får se hur det går. Förresten, någon som har sett han i tidningen idag?   UNT A31 är han med på! :) Sötnosen..


Nej, önska mig lycka till så hörs vi väll sen.. Om jag inte fryser ihjäl ikväll när vi ska på den där tävlingen! :)

Vardagsmat

Jag och Sara skulle egentligen ha bakat idag till ekonomin, men alla kom tydligen ihåg det förutom vi två. Så då var dom sura på oss.. Så nu har jag bakat en jätte fin sockerkaka, nu måste dom vara nöjda.

Äntligen så är det fredag imorgon. Veckorna går så snabbt så man hinner inte med.
Vi kom fram till idag att efter klockan tolv på fredagar så är det helg, så det så! Så jag längtar till imorgon klockan tolv ;)

Jag har egentligen inget intressant att skriva idag, så vi hörs imorrn kanske?

Måste förresten säga att jag var orättvis i gårdagens inlägg, det är inte Richards fel att det inte har blivit ordnat med datorn utan mitt. :P

Det känns som allt kommer före...


Oväder!

Usch vilket oväder vi har fått nu, snöstorm och slask. Antingen ska det vara varmt eller så ska det banne mig vara kallt!

Idag har jag varit hos tandläkaren, det var inte kul. Sen åkte jag till skolan, gjorde provet och sen åkte jag hem igen n (kändes det som).  Hemma så har jag haft as tråkigt så jag började fixa och dona med datorn och det bråkade som alltid så Richard har lovat (för sjuttioelfte gånger, men jag har inte rensat den innan.) att fixa det, så vi håller tummarna för en sjuttiotolfte gång!


Jag och mitt företag ska ha en "slogan-tävling" där man kan hjälpa oss att komma på en slogan och på köpet vinna en stor choklad påse!  Schysst va?    Våran affärsidé är ju att sälja fin och god choklad till alla tillfällen så om nån kommer på en slogan, den behöver inte vara perfekt, så kan ni maila den till [email protected]



Ha en fortsatt trevlig kväll!

Uggla och inbrott.

Det har varit flera inbrott här i kvarteren bara på en vecka.. Dom ringer tydligen innan och kollar om nån är hemma om inte så är det bara frittfram, tycker att det känns jäkligt läskigt.. Tänk om man står i duschen tex och så när man kliver ut så möter man några man aldrig träffat förut och i en egna hall. Vad skulle man göra då?  Jag skulle iaf springa fort som attans efter min pepparsprej och sen skrika.

Sitter och halv kollar på fotbollsgalan och mitt upp i det kommer Magnus Uggla, VAD GÖR HAN DÄR?
Han sjunger om att han är ung och skild fast med samma melodi och samma tonart som alla andra låtar.
Hade han gett upp för 10-15 år sen hade jag kunde kolla tilbaka och tänkt "Fan vilken schysst gubbe!" Men nu är han bara töntig gammal gubbe som försöker hänga med men lyckas mindre bra.  Tråkigt..


Jag har prov i övermorgon och känner mig inte så där jätte taggad på att plugga nu, däremot har jag bestämt mig angående matten och har skrivit under papprena nu och det känns bra!



Hörs!


Matte C vs Spanska..

Jag var till syon idag och pratade med henne om jag kunde byta bort spanskan. Ända sättet det skulle gå så var jag tvungen att läsa matte C i trean. Jag hatar spanska och matte C hade jag väll tänkt läsa ändå, fast jag hade inte tänk så nära inpå. Om jag nu väljer matten så gäller det att jag pluggar så in i sjutton. Vilket det också kan vara värt känns det som.    Jag har bestämt mig till 99,5%.

Saknar Richard i massor, han har suttit och skickat söta sms till mig så saknaden har bara växt. Ska till han imorgon efter skolan så det är bara att hålla ut.

Snart är det jul vilket märks på det skit väder vi har fått, tidiga kvällar och regn, ingen höjdare! Med julen närmandes så börjar också problemen med julklapparna, jag har inte en aning om vad jag ska köpa.


Till sist så säger jag;  Sara, Bullen & Sofia ha det så otroligt bra ikväll. och till anna önskar jag lycka till med skrivingen!


Hej.. igen!

Jag bestämde mig för att skaffa en ny, mer officiel blogg som alla kan läsa. Bra va?!
Frågan är bara hur startar i första inlägget?  Jag tänker fortsätta skriva som om det vore en fortsättning från förra bloggen, som jag fortfarande kommer skriva lite i.  Adress dit? Fråga!

RSS 2.0