Dålig start på dagen.

Imorse släpade jag mig upp ur sängen trött, sen släpade jag upp min pojkvän vilket var betydligt svårare. Jag åkte till skolan och när jag sitter på första lektionen så känner jag har hur jag börjar få migrän. Det är bara att åka hem och det känns verkligen att vara rätt val för när jag sitter på bussen blev det plötsligt mycket värre och hela resan sitter jag bara och koncentrerar mig på att inte få upp min frukost.

Imorgon är det Våga Vara Egen-mässan. Allt är ordnat så det känns skönt. Richard kommer snart och då ska vi hämta det sista!



image22




Ja, vi kanske hörs senare?

lost i lost

Jag avskyr att lost är så segt och jag hatar alla tillbaka blickar och framåt blickar som gör det ännu svårare att förstå!

image21


Tredje dagen!

Äntligen har våran älskade Jakten öppnat igen! Det invigdes med en ost&skink-sallad! På fredag ska vi äta igen. Jag, richard och eventuellt min bror och hans flickvän!

Jag har två prov imorgon. Ekonomi och Matte B och jag ösnkar att jag kunde flytta de båda! Men nu går ju inte det så att det gäller att läsa läsa läsa och läsa imorgon bitti!

Imorse var jag ute och sprang i regnet, ingen höjdare! Jag blir jämt så förkyld när jag springer och det är kallt/blött ute, oavsett hur mycket kläder jag har på mig eller inte.

Nu är det lost trots att jag hatar det!

Hörs!


nyttig? ja tack!

Dagen har varit lååång. Väldigt lång, vi har haft många lektioner och så började träningen klockan åtta.
Men det är skönt att den är över och att jag får vila upp mig imorgon då jag börjar tjugo i tre. DÅLIG planering kallar jag det, men det är så mitt schema ser ut.

Trots att dagen varit lång har jag inte så mycket att säga. Jag kan berätta att min "nyttiga-vecka" håller i sig då det bara har gått två dagar. Men igår var jag ute och sprang och idag hade jag träning. Jag hade även tänkt gå upp tidigt (runt nio) för att gå ut och gå!

För att orka upp imorgon måste jag tacka för mig!

Go natt, HÖRS!

Skoldag!

Jag har varit så otroligt sugen på att köpa en speciell klänning från American Apparel. Men efter att Kenza bloggade om den så har väll hela Sverige den så det känns inte så roligt. Frågan är om jag ska låta det hindra mig från att köpa den? Jag vet inte, jag får tänka över det!

image20


Idag när jag kom till skolan, första dagen efter lovet, så var första lektionen inställd. Sen hade jag bara två lektion på hela dagen så det var en ganska slapp början.

Den här veckan börjar mina nyttiga veckor. Jag ska vara askalas nyttig i två veckor och sedan trappa ner det till en normal nivå. Jag vet att jag inte skulle palla att vara askalas nyttig hela tiden och skulle jag börja med att bara vara någelunda nyttig skulle det kännas som jag inte uträttar något. Jag har inget tålamod, I know! Så idag har jag varit ute och sprungit fem km och inte ätit så onytigt :P Önska mig lycka till! :)



Trådlöst! ;o

Igår lyckades vi fixa vårat trådlösa nätverk, det är jätteskönt! Men det har resulterat i att det står två laptops på vardagsrumsbordet som knappt är 50*50. Mamma kommer att bli tokig när hon kommer hem ;)

Lovet har varit bra, fast tomt utan min Riches. Jag har drömt om honom varje natt och längtar bara tills jag får träffa honom senare ikväll. Hur jag nu ska göra det för att det går typ tre bussar om dagen dit och han kommer inte hem förens ikväll, vi får se hur vi löser det där! :)

Har börjat läsa en ny blogg om en tjej som är gravid och har precis passerat sin beräknade födelsedag. Hon visste inte om från börjar att hon var gravid utan gick i flera månader och trodde att hon hade problem med magen som hon sökte för på sjukhuset. En dag, flera månader senare, säger en dam på sjukhuset  "nähmen är du gravid?". En rolig början på en sån otrolig resa.

Hoppas ni har haft ett bra lov och vilat upp er ordentligt! Jag skriver mer sen!

Bioo!

Jag tycker så mycket om att gå på bio men håller på att snålar de här månaderna. Därför ska jag medverka i en tävling om fyra stycken biobiljetter. Tävlingen kan ni hitta här!  Önska mig lycka till!

image19

Lovdagskväll 2

Jag måste säga att det här lovet har jag faktiskt varit lite hurtbulle som Linken antydde i en tidigare kommentar. :P  Jag har gått om senast halv nio varje dag och varit ute och rört på mig. Idag var det en person som berättade för mig att man behöver inte "sporta" bara för att det är sportlov.

Jag är hos Riches och vi är hos fredrik. Vi ska bada jaccuzzi ute snart. Ska bli skönt!

Jag orkar inte skriva mer  nu, jag är trött!

HEJDÅ!

lovdagskväll!

Är hemma hos Saras pappa nu, vi spelar Guitar Hero och vi äger. Speciellt Sara!

Body balance blev inställd pga bajs bussförbindelserna.  Men vi kanske testar body step på fredag för det.
Jag har även hunnit med att springa lite idag och jag hade precis slutet kvar när det började regna.


jag orkar inte skriva mer nu för att Saras tangentbord är jobbigt!

Lovdag 1

Det är måndag morgon. Första morgonen på mitt lov som jag hade tänkt starta med en låång sovmorgon. Jag vaknade strax före åtta och kunde inte somna om.

Jag ska ut och springa sen ska jag träffa Sara och senare ska vi åka in till Östhammar för Bodybalance, ska bli intressant.

Jag tänker inte varken upprörd, sårad eller det minsta arg. För nu är det ditt val och bryr du dig inte, då tänker inte jag heller göra det.

Jag uppdaterar er angående den där body balance-saken!
HÖRS!

Test

Jag är urkass på geografi och det är det ämnet jag alltid har varit sämst i. Men jag gjorde ett test på expressens geografi test    och fick hela 17 poäng av 22 möjliga! Jag är chockad själv!

snack..

Går dagen var lugn. Vi var fem stycken på idrotten som hade pump, det var roligt och jobbigt. Dagens träningsvärk är inte att leka med! Jag kan knappt sitta och älsklingen tycker att det är jättekul att klämma på mina lår nu.

På kvällen gjorde vi inte mycket båda var trötta som pungdjur, kollade på Final destination 3 (Bara för att jag, Sara k och Tina satt och pratade om den tidigare i veckan ;D ), åt och sen somnade vi. Eftersom vi hade sovit så mycket inatt så vaknade Riches klockan åtta och tyckte att det var en bra dag att starta hans nya "hurtbulle-liv" så han väckte mig som vägrade gå upp och jag fick sova till tio iaf.

Idag ska vi ut och äta på Dragon Palace och imorgon ska jag försöka träffa Sara. Resten av lovet vet jag inte, jag har tandläkare på måndag och jag ska väll åka lite skidor. Vi får se.

Ha det så bra idag! Vi kanske hörs sen!

Ibland känns det som jag inte får vara en del av ditt liv.

Solen, var är du?

Vilket oväder! Jag som var så glad över att solen var framme.:(

Hängbröst?

Jag läste någonstans att om man vill undvika hängbröst i tidig ålder så ska man använda bh när man tränar. Men då måste jag fråga, vilken tjej/kvinna använder inte bh när hon tränar?

Hur som helst jag sitter och dricker massa vitamin dricka och har precis tryckt i mig massa vitamin piller så jag har ont i halsen. Dom är ju så jäkla stora dom där omega kapslarna.

Klockan ett ska jag vara i skolan så ska vi sälja på stora torget. Hoppas alla är godissugna!

Hörs sen!

SÖMN, JA TACK!

Idag har det varit en intressant dag med en jätte intressant förläsning.. Mjaa, inte riktigt hela sanningen.
Förläsningen handlade om sömn och jag gäspade 723230990 gånger. Jag var så otroligt trött.

Grattis Fredrik som fyller 21 idag.

Jag ska sova snart. Imorgon blir det en lång men bra dag. Jag och Richard ska fira alla hjärtansdag imorgon istället. Så det blir plugg och gos!

God natt mina vänner!

Saras vän?

Jag och Sara hade en ganska så intressant diskussion på msn om Elin Kling som tydligen är någon känd bloggare.
När jag frågar vem hon är så lär det ju faktiskt som Sara kände henne, eller hur!?



image12

brand

Förresten så brann det i min skola idag. Det var värst på draget med brandlarm och brandbilar. Två stycken faktiskt. Jag och Sara hade slutat och stod och väntade på bussen utanför skolan och beundrade kalaboliken när hela skolan kommer ut på planen. Förrsten skrivbordet var det ja!

Att göra:

Idag har jag mycket att göra. Lika så de fyra veckorna framöver. Men det är bara att bita ihop.
Idag skulle jag vilja hinna med att:
-Städa ur mitt skrivbord. Ett riktigt måste
-Fixa med Richards alla hjärtansdag present! Kan hinnas med imorgon med dock
-Ut och springa!!!!! Men det börjar bli lite mörkt.. Får gå ut och gå med mamma senare kanske.


Jag ska ta tag i det där skrivbordet nu.


Söndagsnatt

natt och natt, men sen kväll iaf!

Jag tillägnar detta inlägg till Sara som har önskat ett inlägg.

Jag sitter hos Richard vars dator har krashat så det är mindre kul och synd om honom. Massor av tröstkramar till honom. Imorgon ska jag till tandläkaren igen. Jag har tappat tre av mina snoddar så jag skäms lite, förra gången jag var där hade jag också tappat massa snoddar.  :(

Jag har suttit och letat gratis sportlovsaktiviteter till mig och Sara. Det ända som jag hittade som var för våran ålder var body balance som vi ska testa på. Kan bli kul! Jag längtar tills hon kommer hem. Egentligen hade jag velat åka skidor på lovet men jag tror inte det blir av alls faktiskt, om jag inte får med mig mamma upp så har jag inte råd.

Richard frågade mig nyss vad som var min favoruta egeodel, jag svarade honom men han gick inte med på att vara min egeodel. Då blev svaret genast mycket svårare. Men nånting jag inte skulle klara mig utan är nog min mobil. Inte just för att den är mig kär (som min förra) utan för att den är händig. Den är bra att ha om nånting skulle hända eller om jag skulle behöva få tag på någon så fort som det går. Vad är eran favorita egodel som ni inte skulle klara er utan?

Ska jag ta det som en pik att Richard sitter och rakar mig på benen med sin rakapparat?

God kväll med er sammans!

Torsdagsprat

Idag har jag haft sån enorm överskotts energi hela dagen så jag trodde att mina vänner skulle få krupp på mig. Resultatet blev att jag i stortsett deckade i soffan när jag kom innanför dörren. Men sen var det bara upp och hoppa igen för jag och pappa skulle åka och hämta mina tapeter som är jätte jättefina! Får lägga upp en bild sen!

Idag testade jag en maträtt jag inte ätit förut och det var koskos (stavning?) och falafel. Jag tyckte det var gott medans mina familjemedlemmar inte tyckte lika som mig, tyvärr!

Imorgon ska jag tvinga med min kära pojkvän till IKEA. Han kommer inte att bli så glad nej. Men jag misstänker att jag får åka in först sen får han hämta mig med alla mina nya grejor! ;D

Idag pratade jag med en kär vän som jag inte hade pratat med på så länge, och varje gång så blir jag lika glad!
Tack för att du lyser upp min dag dom där små stunderna någon gång i halvåret!

Nyår

Jag satt och kolla på korten från nyår och jag kan bara säga en sak: Å HERREGUD! Jag ser inte klok ut på nått utav korten och jag ser jättefull ut trots att jag knappt drack nånting alls.

Dagen har i sig varit ganska innehålls fattig. Har målat lite och varit i skolan. Inget kul alls.  Imorgon ska vi dock börja bygga lite på våran monter till mässan. Det kommer nog bli kul!


image11

Ett kort från nyår kan jag bjuda på! :)


sovis

Jag försov mig idag och ska snart gå till bussen. Jag hade varit i skolan betydligt tidigare om buss förbindelserna hade varit bättre!!

Trött

Jag är så trött. Ska snart gå och lägga mig, ska bara kolla klart på CSI först.

Imorgon blir det en lång dag. Jag hatar tisdagar!

Måste bara säga att det var otroligt värt att ha greys på Ipoden! :)

Imorgon ska jag försöka med "dagens-outfit" får se hur det går!

God natt så länge!


snö

Vaknade klockan två och fick panik över att hela dagen hade gått. Snöat har det gjort inatt iaf.
image10

Jag har suttit och knåpat med att få in en film på min Ipod nano men har aldrig lyckats så idag satt jag och kämpade som tusan och det lönade sig. Jag har äntligen fått in en film!
Vi kom nyss in, vi har varit ute och sladdat med bilen och det var riktigt kul!

Har ni märkt min nya fina nedräknare uppe i höger i menyn? Den räknar ner tills jag fyller arton och det är inte så långt kvar? :P

Design?

Håller på att fixa designen och det är jag ingen höjdare på. Jag håller på att leta olika koder hit och dit. Men nu är det väldigt rosa, jag ska leta lite till och se om jag får till det.

Inköp!

Beställde kläder från Laredoute här om dagen efter jag hade fått en rabattkod och kände att nu ska jag ta och köpa den dära kjolen jag har gått och suktat efter. Sagt och gjort så beställde jag den med ett par sandaletter till. Super fina!
image8

PUMA!

Jag stog och luktade på mina gamla parfymer här om dagen och märkte att Puma flowing luktar så otroligt gott och att jag verkligen saknar den doften. Samtidigt märkte jag att det knappt fanns nånting kvar i flaskan och försökte med stor möda att få ut det lilla som var kvar. så nu sitter jag och letar igenom internet om jag kan hitta nått bra ställe som säljer den. Men hittar inget, har dom slutat sälja den? Isf blir jag ledsen.

Gårdagen var trevligt med film och sällskapsspel så som rappakalja och nått spel där man skulle rita och sen gissa. Richard och Roni förlorade! Jag och Johan kom trea! ( Vi var bara fyra lag ;o )

Idag blir det nog lugnt, vi kom hem sent igår kväll eller snarare natt och idag gick Richard upp tidigt så det lär väll bli att sova tidigt också!

Jag hade tänkt gå ut och gå men det är spännande i Grey's nu att jag kollar nog på det istället ;)

Vi hörs kanske sen?

Onsdagskväll och plugg, plugg och återigen plugg!

Jag sitter vid datorn och skriver och skriver och skriver. Det tar aldrig slut och det känns som jag dränks i läxor.
Förra året snittade vi typ två prov i veckan men nu tror jag tusan att det är hundra läxor i veckan.
Man orkar inte så mycket.

Jag ska snart lägga mig och kolla på greys. Imorgon får jag en liten sovmorgon till och ska vara hos tandläkaren klockan tio. Inget mot min sovmorgon idag, men jag är glad ändå!

I helgen ska jag nog måla. Jag håller på att måla om mitt sovrum, jobbet ser jag inte fram emot men slut reslutatet.

Killarn

RSS 2.0