Två dagar till...

Kom nyss hem från jobbet.. slutar egentligen om två minuter men jag hade inte så mycket att göra så jag fick gå hem. Skönt, speciellt för mina fötter. Dom är döda..

Idag kanske jag ska träffa Sara och Sara.. Kanske bad? Men jag är så trött att jag vet faktiskt inte om jag orkar.. nått litet lär det iaf bli! :)

Nu är det två dagar kvar tills jag fyller arton. Jag räknar ner dagarna medans Sara redan har varit 18 i snart 7 månader. Hon är ju rutinerad redan.

Hörs mer sen!

En dag till..

Idag har jag jobbat och stått i.. Sen var jag på klipporna och kolla på solen med Sara K. Skönt att bara kunna prata skit igen. Sen åkte jag till min moster och kusiner. Där fick jag lite mat som jag missat hemma. Det var otroligt trevligt.

Det är sådna här stunder som idag som jag kallar för livskvalité och som gör att man orkar kämpa på de dagar som det känns tungt. Även som jag kan blicka tillbaka på i vinter.. Tack!

Nu måste jag sova det är ännu en arbetsdag imorgon. Tisdag & Onsdag sen är jag ledig till den 6:e augusti!

God natt mina vänner..


Älskade..


Du är det bästa som finns..




Photos..

Idag har jag jobbat hela dagen. Det är tungt att jobba när alla andra är lediga och det är gassande sol utanför.
Men efter jobbet så kom mamma och pappa och hämtade mig och vi åkte ner till sommarstugan för att bada i den 24,5 grader varma vattnet.


Jobbets termometer


Mamma vid sommarstugan.


Klockan sex kom Emelie och vi planerade våran 18års dag och käkade glass på klipporna. Det var trevligt.


Emelie på klipporna.



Solnedgång när jag och Richard var ute och gick.




God kväll! :)

Arbetskollega med döden.

Jag vet inte om jag kan säga bokstavligen talat men det är lite så jag känner.
Ålderdomshemmet - Din sista semester. Människorna som bor där måste ju känna att dom har blivit satta där för att väntan på döden. Det är förstås jättebra med ålderdomhem för till slut klarar man sig inte själv längre och jag måste säga att det blir väll mitt sista ställe också. Men att vara vid sina sinnens fulla bruk och förstå kan inte vara lätt. Det är vad jag ser varje dag på mitt jobb. Människor som har förlorat hoppet.


Jag blir lite irriterad på människor som inte kan ta sitt ansvar och istället skyller ifrån sig sina problem. Jag menar Blondinbella som har varit i Italien och blivit sexuellt trakasserad och utsatt för ett övergrepp. Hon och hennes tjejkompisar var ute på nån klubb och efteråt har hon sagt "Men sen kom de fram och frågade hur mycket vi kostade. Då kände vi att vi nog var på fel ställe." Redan där skulle dom ha funderat på att gå därifrån.

Att bli våldtagen eller sexuellt trakasserad är aldrig offrets fel. Jag har länge sagt "Man ska kunna dansa naken på en klubb utan att någon ens försöker röra." Men det gäller att kunna ta ett eget ansvar och eftersom ingen annan kan ta ansvar för sina egna handlingar så är det extra viktigt att du själv tar ditt ansvar om dig själv och ditt eget välmående. Till exempel om det är halt ute så försöker du att minska risken att halka genom att kliva av cykeln och istället gå. Då har du tagit ditt ansvar men om vi säger att du ändå halkar så är det inte ditt fel. MEN du har gjort vad du kunnat för att förhindra det och oavsett om du klev av cykeln eller inte så är det inte ditt fel. Isabella Löwengrip :"- Jag är arg över hur resebolagen fungerar. Reser unga tjejer utomlands är det bl.a deras ansvar att meddela och berätta om landet." Det är så lätt att skylla ifrån sig och glömma bort sitt egna ansvar.




Tupp

Nu är man uppe med tuppen igen.. Trött som attans är jag också.

Hörs sen...


Förresten!

..Sara du är så otroligt stark!

Jobb och sol!

Idag har det varit så varmt på jobbet att jag knappt orkat röra mig en tum men ändå var jag tvungen att stå över det heta stekbordet och steka pannkakor..

Efter jobbet så åkte jag, mamma, pappa, bror och Amanda till våran sommarstuga och badade. Det var så varmt i vattnet att vi låg i i säkert 20 minuter. På dom tjugo minutrarna hann jag få två bromsbett som genast svullnade upp till storleken av en pingisboll.

Imorgon är det jobb igen.. man kanske så kommer Richard hit och på lördag ska det ju bli den varmaste dagen på länge och tur som jag har är jag ledig då!

Hörs!

Vit?

Inte ens jag själv visste att jag hade en vit bil fören jag tog kraft till mig och tvättade det. Och visst, vad visade sig där under om inte en vit lack. Rita kors i taket! Nej, skämt åsido. Duktiga har vi varit, min far och jag, för vi har tvättat bilarna. Att tvätta en vit bil är inte lika tacksamt som att tvätta pappas midnattsblåa. Den blänker och gnistrar nästan. Min är fortfarande lite halvdaskigt grå.

Nu hade jag tänkt lägga mig framför tv och mysa ner mina kalla fötter under en filt. Imorgon jobbar jag så jag ska sova tidigt ikväll.

och tjejen, du är i mina tankar!

Hörs!

Sol!

Idag åker Linken &co till Turkiet och Alanya. Jag är så avundsjuk och hade mer än gärna suttit på flyget med dom ner. Men vissa måste stanna hemma och jobba och dyl. Men jag har lovat att i år ska vi ta en "tokutflykt" och bara åka dit vägen tar oss. Det får bli min resa för i år. För i februari åker vi till Thailand!

Idag är jag ledig och jag har legat på klipporna med mamma, moster och deras vän. Även min bror och hans flickvän kom och gjorde oss sällskap. Vilket skönt väder! Jag badade dock inte men skönt var det.

Igår var vi hos Richards syster och satt barnvakt åt deras två barn och fyra kattungar! Kattungarna var så söta att jag funderade på att stoppa ner dom i fickan och kidnappa dom. Visserligen sa Kristin att jag fick ta en av dom. Men förnuftet slog in och jag kände att hur söta dom än var så är det inte riktigt tid för det än. När Richard och jag flyttar ihop så vi kan hjälpas åt båda två. Då jäklar... då ska vi ha katt! :)

Nu ska jag göra ordning en pasta sallad sen ska vi ner på klipporna och sätta oss och äta. Feta ost... mmumma..!

Hörs!




Alanya

Youghurt med sylt

Smaskens vad det är gott. ;)

Idag har jag jobbat hela dagen. Jag jobbade med Amanda och det gav mig några riktiga skrattattacker. :)

Jag har inte så mycket att skriva.

Ha det bra!

God morgon Solen!

Ännu en morgon med en tidig start.. Imorse var det extra jobbigt att gå upp.. Har inte riktigt kunnat sova inatt.
Nu är det fint väder och det tar därför i mot att åka till jobbet.

Ha en sån bra dag och njut av det fina vädret.

Sent?

Det är egentligen för sent för mig. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Inte allt för kul. går hel dag imorgon..

Nu sitter jag och spelar msröj på msn mot Richard. Han vann så nu måste jag ha revansch.

None


Min lilla misse Agnes har fångat fåglar på löpande band idag. Då blir jag lite sur på henne för jag tycker hon kan låta bli fåglarna men det är ju naturens gång som sagt!

Hörs!

Hearty Red

Nu har jag stans finaste mobil! :D

Det är så fint väder, riktig sen sommarkväll.. :)

Imorgon jobbar jag igen.. och på fredag men lördag söndag är jag ledig :)

hörs mer sen för nu ska jag leka med min mobil!

Godmorgon!

Idag ska jag åka hem och det är ingen resa jag ser fram emot! En och en halv timme buss... tråk!

Men jag har ju nått att se fram emot när jag kommer hem.. :)

hörs!

Yeos

Nyss när jag vaknade gick jag upp och skulle gå på toa. Eftersom jag är hos Richard fick jag ta på mig morgonrocken och gå ut och in till stora huset. När jag kommer tillbaka så sätter jag mig på sängkanten och ska lägga det ena benet över den andra när jag känner hur det sticker till riktigt ordentligt! Jag vet inte om det var för att jag var trött eller om jag bara inte förstog. Tillslut kollar jag ner och ser en stor svart sak kryper på mitt innerlår (jag hade inga glasögon på mig). Jag får panik och borstar bort vad det nu är. Djuret efterlämnade fyra stycken stora, röda stick/bit märken.  Det gör så ont!

Idag är det jättefint väder så jag ska snart väcka herrn här bredvid mig och få ut honom.

Jag har blivit inbjuden till att delta på en evenemang som är av och hos Yeos som står för Young Entrepreneurs of Sweden. Det är i Jönköping och går av stapeln den 16-17 Augusti. Det skulle vara jättekul och åka dit och träffa alla från emax. Men jag vet  inte om jag riktigt har ork att åka ner till jönköping en helg. Jag får tänka på saken...

Vi kanske hörs sen?






Rubrik.

Igår kväll somnade jag i soffan ute på altan och det var väl behövligt. Nu ska jag snart åka till jobbet. Jag har jobbat tre dagar i streck och det tar på krafterna. Det är ett hårt jobb. ;)

Hörs senare!

Eftermiddag.

Nu är iaf mobilen såld.. Jag ska bara skicka iväg den. Det är bra. Ipoden har jag fortfarande kvar. Men jag har ju knappt haft annonsen ute i 24 timmar så jag är inte orolig att inte bli av med den.

Nu är det 18 dagar tills jag fyller 18. koolt..

Nu ska jag äta med min mor och far sen ska jag nog sova.

Vi hörs sen kanske!

Uppe med tuppen.

Godmorgon!

Klockan är inte ens sju och snart bär det iväg till jobbet. Slutar en timme tidigare om jag jobbar A-passet så det var det värt.

Fick ett bud på ipoden igår. Köparen bodde i uppsala så det känns smidigt. Dock att han bjuder mindre än vad jag egentligen vill ge bort den för. Får se vad vi kommer fram till..

Nu ska jag klä på mig..


Hörs!

SÅLD till mannen i den vita hatten.

Nu ska jag gå och lägga mig för att stiga upp i morgon till ännu en arbetsdag. - I'm a hard working woman!

Jag saknar min älskade som befinner sig långt utanför skogen någonstans utanför Knivsta. Det är så långt ute så att han inte ens har mottagning och då mina vänner... DÅ är man långt ut i skogen.

Nej, nu blir det lite "How I met your mother" sen sov-tajm!

Förresten, ingen som vill köpa min mobil? Motorola D&G?
Eller min Ipod nano?

Godnatt!

solguden.

 Jag går alltid och längtar i ca nio månader på att sommaren ska komma och blir näst intill deprimerad av vintern och dess mörker. Och varje gång blir jag lika besviken.. eller oftast iaf. Sommaren försvinner i ett svisch och man står där och undrar vart sommaren tog vägen och vart solen är? I år är första gången som jag tycker att sommaren går på tok för långstamt. Det är även första gången som jag längtar tills Juli är slut. Kanske första och sista gången. och kanske första gången som jag tror att vintern kommer att bli bättre det här året. För i år när Juli tar slut så fyller jag 18 och i höst ska jag försöka ta mitt körkort.

Nu om det skulle hände att det blev sol skulle jag få lite ångest. Ångest över vad jag ska göra när det äntligen är sol. Jag vill picknicka med mina tjejkompisar eller med Richard i slottsparken samtidigt som jag vill vara ute på havet och åka vattenscooter eller ligga på gräsmattan och sola med en bra bok och på kvällen vill jag sitta och mysa på klipporna, ha grillfest eller vara hemma med min familj och kanske spela kubb. Det finns så mycket jag vill göra den dagen så jag nästan klyvs. Eftersom jag lever för solen så vill jag komma ifrån det kalla och regniga sverige och flytta utomlands till ett varmt ställe där det inte gör någonting om jag råkar jobba en solig dag för det kommer att komma minst 4 till samma vecka, slippa gå i mörker i nästan 8 månader för att sedan få tre halv soliga månader. Jag vill kunna njuta av solen utan att behöva känna att jag ska vara någon annanstans. Jag vill kunna njuta av en riktig sommar.

Nu ska jag äta lite.

Hörs?

Födelsedag.

Idag fyller min Richard 20år. Inte dåligt.. Klockan tio var det väckning med frukost och presenter på sängen. Snart ska jag sätta på min klänning och göra mig i ordning. Kort kommer ni att få!



None
Jag älskar dig



Hörs sen!

fullrulle

Det har varit fullt upp sen vi slutade skolan och jag har inte riktigt haft tid eller ork att skriva i bloggen, tyvärr..

Igår var jag på bio med Anna och såg 21. Vi var helt själva i hela salongen och det var faktiskt mycket roligare så! ;)
Idag är det nog bara lugnt.. Eventuellt ska vi till Öregrund. Hem till mor och far för att käka middag i ära till min älsklings 20års dag.  På lördag blir det att ordna inför söndagen som är den stora dagen! 

Peace and love var förövrigt riktigt kul! .. och tungt! Det var inte en lugn stund och vi trivdes i våran husvagn med el och toa! hihi. Jag vet inte hur många band vi såg men det var inte alla som var önskade tyvärr.. Mina två största favoriter såg vi och det får ni kort på här nedanför!


Kent!



Takida!


Tyvärr så blev det inte heller att man träffade alla östhammar/alunda/Öregrundsbor som var där. Men man såg några kändisar iaf :)

Nu ska jag satsa på att väcka min pojkvän som ligger och sussar för att släpa med han in till stan.


Världens underbaraste!





Hörs!

Curly Richard..

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

RSS 2.0