Juldags morgon

God jul mina vänner!

Julafton startade bra med min sötnos bredvid mig. Vi gick ner och åt frukost samtidigt som vi öppnade våra julklappar. En annorlunda start på dagen men väldigt bra, sedan visade jag Richard hur bra jag är på att köra och så hälsade vi på mormors grav. Vi umgicks lite med min familj åt lite och spenderade sedan en timme i bilen på väg till Richars familj. Vi åt lite mer öppnade julklapparna och sedan satt vi och tävlade om vilken som hade den äckligaste historian. Richards syrra vann. Vad hennes bidrag var förtäller dock inte historien ;)

Sedan spenderade jag min natt genom att kasta upp det jag ätit under dagen. Så nu ligger jag i sängen med min nya dator jag fick i julklapp medans Richard och hans familj är hos hans farmor där jag också önskade att jag var.

Julen var annars underbar, trevligt sällskap, god mat och fina julklappar.

Nu ska jag fortsätta kolla på "Bad santa", kände att det kanske skulle få tillbaka min julkänsla ;)

Vi hörs och trevlig fortsättning!

Lördag morgon

Jag håller på och gör mig i ordning för dagen. Jag ska till Uppsala med mor och fader mina som ska åka och hämta min farmor och mor ska vara med moster. Själv tror jag att ska vara med mor och moster ett tag sen träffa Niclas och sedan även Richard. Så jag har längtat efter honom!

Imorgon är det dagen före julafton och jag längtar!  Dagen är innan är minst lika viktig och mysig som självaste julafton.

Jag måste fortsätta göra mig i ordning innan mamma och pappa får krupp på mig!

Ha det så bra i julstöket!


dan före dan före dan före dopparedagen!

Under all kritik! Jag vet iaf var våran relation står, för det har du just klar g

julprat

Idag fick vi jullov, jag försov mig tyvärr så jag missade avslutningen.. Men jullovet är efterlängtat!

Idag ska jag julstäda. Slagit in julklapparna har jag redan gjort. Åtminstone dom jag har hemma, resten som ligger hos richard får jag slå in på lördag eller söndag!

Julen är fortfarande oviss men vi får se hur det blir, måste prata med herrn om tider och så.
Men jag längtar iaf..

Jag tycker att det minsta du kan göra är att engagera dig lite, S.
Du begär det av mig men det gäller tydligen inte för dig.

Här om dagen så ramlade jag första gången för den här vintern. Det är alltid samma procedur, reser sig snabbt upp, borstar av kläder och kollar snabbt omkring att ingen såg och om någon gjorde det och frågar hur det gick så säger man att det är ingen fara och skrattar lite oavsett om det gör så ont att man bara vill gråta :P  Den här gången hade jag dock tur att ingen såg!  Men förra vintern så fällde jag krokben på mig själv och ramlade ner för våran trapp, på två röda var mamma, pappa och Richard där och tog emot mig. Men då grät jag mest för att jag blev så rädd!

Min katt är så söt! Hon springer runt med ett liten bit av plast i munnen och så hoppar hon upp på bordet lägger den framför mig och när jag kastar iväg den så springer hon och hämtar den och lägger den framför mig igen. haha, hon är för underbar!

Prat

Nu är det måndag igen och läxorna väntar. Man orkar riktigt inte med allt nu när det är så här mycket och man är trött efter en hel termins kämpande. Ett prov idag och två förra veckan bara det gör det slut i huvudet på mig, men sen ska jag skriva ett arbete också. Tackar säger jag jullovet!

Jag satt och kollade på nyheterna om mordet på den här 16åriga killen Riccardo och det är helt absurt hur det går till.  Bara för att man inte kan säga vilken exakta spark som gjorde så han dog så är det svårt att döma nån för mord. Men enbart den sparken hade inte dödat honom, utan alla sparkar och slag på vägen till den där "sista sparken" var dödande. Alla som var med och sparkade och slog honom har sin delaktighet i mordet. Jag förstår inte hur man kan säga "nej, jag dödade honom inte. Jag sparkade inte sist". Då blir det "Nej, det var inte jag som börja" fast baklänges. Helt sjukt säger jag bara. Stackars Ricchardos familj!

Tidigare idag hade jag så mycket som jag skulle skriva men nu blev det tomt i skallen.

Hur som helst, imorgon ska vi åka in efter geografin till Uppsala och bowla och käka på resturant med klassen. Vi har världens bästa klass så jag tvivlar inte en sekund på att det kommer att bli trevligt trots att jag inte kan bowla.

Helgen har varit ur mysig, vi har bara myst och haft det trevligt.  Lördagen var jag inne med mor, far och moster och julshoppade sen kom Richard och gjorde oss sällskap. Sedan åkte vi hem till Richard och mös mer!
Söndagen var också mysig med ännu mer julshopping och en efterlängtad macka från Subway!

Sara är i stan och jag har inte haft tid att träffa henne ännu och inte i morgon men jag hoppas att det blir en dag som vi kan ses på, om hon har tid!

Nej, jag ska läsa på om bananplantage. HÖRS!

Lite juldans

Jag hittade en ganska rolig länk här i väntan på  min älskade, kika in!

Sara och jag dansar
Richard och jag dansar

Jobb...

Jag har jobbat hela helgen och mina fötter värker. Jag har suttit i max tjugo minuter i hela helgen känns det som.
Nästa helg ska jag bara slappa, sova och mysa med Richard. För nästa helg är det våran helg, det är den helgen vi firar att vi har varit tillsammans ett år.Ett år? Kan ni förstå? Inte jag, det känns helt otroligt att han är min.

Helgen före nyår åker vi till Falun, vi ska bo på hotell och mysa. Jag längtar riktigt mycket!

Jag tycker om julen. Det är så mysigt med ljus, upptända granar, tända julstakar i fönstren och allt. Jag älskar allt som har med julen att göra. Jag tycker om att gå genom staden och kolla på alla hus som folk har gjort fina.
Jag tycker om att komma hem när mamma bakar pepparkakor. Jag bara älskar julafton och speciellt julaftonsmorgonen. Och i år kommer jag vakna med världens underbaraste, kan det bli bättre? Nej!


Vi eller snarare jag sitter på Richards kontor för tillfället. Han jobbar och jag ska plugga.. Det går inge bra.


Richard, Richard, Richard är det det ända jag kan skriva om?  Tydligen! För jag är så kär.
Jag kanske ska lägga ner den här bloggen så får ni läsa hans egen blogg istället.

Deg

Jag är så trött, trött på skolan trött på mörkret och mest trött på att plugga.
Det är ganska mycket just nu och mörkret ute gör så att det känns som jag har deg i kolan!

Jag lovar att jag ska blogga när jag har vaknat till lite!


Vill bara säga "Tack Sara, för att du bryr dig!"

Nattsnack.

Jag fick inte min efterlängtade sovmorgon imorse. Sara skickade medelande redan klockan åtta och ville att jag skulle sätta mig på bussen. Så strax efter nio var jag duschad och klar och hann tom övningsköra lite.
Sen klockan elva satt jag mig på bussen och var framme strax efter fyra. Herregud, det var tråkigt. Men trots det har jag lovat att komma hit nästa helg igen. Och jag kan lova att det är nog värt resan.  Bara Saras grannar sitter still någongång.

Idag har jag och Sara varit ute och käkat på nån resturang här och maten var suverän. Jag käkade wookade nudlar med kyckling, fläsk, nötter och grönsaker. Gott, gott och återigen gott. Vi skulle egentligen bakat cocosbollar till efterrätt men när vi väl har kommit tillbaka till lägenheten igen efter suttit tjugo minuter i en buss tillsammans med en gubbe som inte duschat på två år. Nejtackar, vi bakar imorgon istället.

Jag sitter förmodligen i den förmodligen R skulle välja om han fick, jag saknar honom. Men saknad är bra. Jag tror det är nyttigt för oss att vara ifrån varandra. Det är iaf vad jag försöker intala mig.

nej, nu är klockan mycket och det är en dag imorgon. Vi hörs då va?

RSS 2.0