Fullt upp

Den här veckan har jag tokigt mycket att göra. Fyra prov och en inlämningsuppgift. ASKUL! Men det är bara att bita ihop för att sedan har jag tre veckor ledigt från skolan varav två praktik.

Idag fick jag, Sara K och Anna reda på att vi får åka med till Ryssland och St. Peterburg. Resan går av stapeln v.50. Det ska bli riktigt kul, måste bara fixa mitt pass först.

Nu ska jag skriva labbrapporten som ska in imorgon. Sen ska jag sova som en stock. DET BEHÖVS, för i fredags var jag, Sara K, Sara O och Anna ute på krogen. Vi hade kul och dansade. Det som var mindre kul var att när man stog på dansgolvet med öronbedövande musik så här man gång på gång hur folk tappar glas och glassplitter sprids över allt. Det värsta av allt är ju att folk bara skiter i det! Jag som hade öppna skor var rädd att få in glassplitter och var rädd för att både förstöra mina nya skor och mina fötter.


Nu ska jag göra något nyttigt!

Hörs?!

Toblerone

Förresten, min pappa var i Tyskland i veckan och köpte en toblerone till mig som jag ska smaska på nu! MUMMMMSSS

Core

Idag var jag och mamma på "core". Både jag och mamma tyckte det var väldigt kul. Det är relativt lugnt men man blir ändå svettig och det tar i musklerna. Jag kan erkänna att jag har lite träningsvärk sen armhävningarna igår, som säkerligen kommer att bli värre av de armhävningarna jag fick göra idag!

Imorgon blir det utgång. Jag, Sara och Anna ska gå ut på krogen. Det blir nog lugnt det med.. Måste tänka lite på cashen men jag fick ju studiebidrag häromdagen.

På lördag är det marknad. Det är kul med lite liv och rörelse i Öregrund. Sen ska vi nog till Richardssyrra och mysa lite.

Nu blir det lite läxläsning.

Hörs!

Friskis och svettis medel.

Det finns ingen bättre ledare än den ledare som är glad positiv och har glimten i ögat. Våran ledare Mari gjorde passet idag. Tvivlar på att det hade varit lika kul om det hade varit någon annan. Friskis och svettis är mer min grej än yogan och det är skönt att bli lite svettig. MEN vad är grejen med alla dom som ska tävla? woow! Grattis, du kom först till andra sidan. Eller; Grattis, du sprang om alla i ringen! Dom som alltid ligger först.. det hade förstås inte stört mig om det inte hade varit så att jag hade velat vara först? ;) haha..

Skrev fel tidigare idag. Det var imorgon core var och idag friskis. Såå, imorgon blir det core!

Nu hade jag tänkte läsa lite veckorevyn i mitt halvt nystädade rum.

Hörs!

Ki-yoga

Igår var jag och min mamma på ki-yoga.. Det var ingenting för mig, men min mamma tyckte om det så jag misstänker att det kommer bli fler gånger. Idag ska vi på Core också, får se hur det blir.

Jag har nyss skrivit provet och det gick bajs.


Varsågod, Sara!

hörs


RSS 2.0