SARA!?

Förresten, jag vill att Sara O ska komma hem!

Onsdagsförmiddag

Det har inte blivit av med något bloggande de senaste dagarna. Jag har varit upptagen och trött.

Helgen har varit toppen. På fredagen hade vi en överraskningsmiddag för Sara K som fyllde 18år förra veckan och det var jätte trevligt med singstar och jätte god mat!

Lördagen och söndagen spenderade vi med Richards syrra och hennes familj, det var också jätte trevligt!

Just nu sitter jag hemma hos Richard och kollar på resor. Jag är så otroligt sugen på att åka nånstans efter tjejernas prat om deras resa. Vi ska ju eventuellt åka till Thailand när pappa fyller 40 i december. Men det är jättelång tid tills dess och jag vill ha sol nu! Jag längtar tillbaka till Turkiet och vill bara sola och bada. Nej usch för det slasket som kom nu imorse. Först snöade det jätte mycket och sen började det regna. Nej tack, bort med slasket!

Idag har jag sovmorgon till tjugo i tre som varje onsdag. Det är lite drygt att åka in och ha en lektion men det måstes för delårsrapporten för företaget ska in idag eller om det var imorgon. Ingen höjdare!

Nu är det mycket plugg inte att vi har mycket prov utan jag tror att läxor är lärarnas nya inne grej. Usch, vi har läxor upp över öronen med lapprapporter, bokrecensioner och massa annat.

Nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka för att bussen går om en timme och jag sitter helt oklar. :)

Ha det bra så hörs vi!

Kärlek

Ibland blir det bara så fel och jag är glad att vi kan lösa det så bra.

Torsdagskväll och Age of love

Nu har jag beställt massa kläder på postorder för pengar jag inte har. På sparkontot men jag väntar på att min lön ska rassla in. Jag beställde ny bikini till thailand resan, skor (vilket jag inte behövde) som var jätte fina, nån fin kofta tills i sommar. Rättare sagt sommarkläder. Det ända som fattas nu är en fin sommarklänning med blommor, nån som har nått tips?

Idag fyller Sara 18, GRATTIS STORA TJEJEN! Vi sa att vi skull egentligen bara gå och köpa en 2.25 på konsum bara för att hon får :P haha

Ikväll är det final i Age of love och jag sitter bänkad.  Jag hoppas att han väljer den unga tjejen men tror faktiskt att han väljer den andra tanten.


image5

 
Mark och Amanda i Age of love



Har jag förresten berättat att det gick jätte bra att övningsköra! Riktigt glad iaf, det blir nog nån lektion till tror jag. Sen är jag fit for fight!

Ses!


Måndagsprat

Imorgon gäller det, då ska jag ha min lektion. Jag är lite nervös :D

Helgen har varit bra och mysigt. I fredags var det lugnt med hyrfilm som för en gångsskull fakitskt var bra.
Lördag var jag och Richard med Sofia och John. Vi hade planerat en myskväll med film och vin men det blev ingenting av den där filmen. Klockan ett blev det iaf att dom åkte hem efter en toppen kväll!
Söndagen var jag, Richard och hans bror på bio, Arn. Den var två och en halvtimme lång och den var seg.

Just nu sitter jag på msn och funderar på att gå och lägga mig för jag satt in mina nya snoddar idag och jag har ont!

Det blev inge knutmasso för mig igår, lite synd..


Torsdagskväll

Idag ringde trafikskolan upp på min intresseanmälan, så på tisdag ska jag ut och köra i 80 min med lärare. Jag är jätte spänd och tycker att det ska bli jättekul! Jag är lite nervös också.

Idag har jag varit ute och sprungit och medans jag var ute kom jag på ett ganska bra sätt att hjälpa mig själv att gå ner dom kilona jag ska gå ner. Nämligen att jag ska sätta 150kr på mitt sparkonto för varje kilo jag går ner och när jag sedan har gått ner allt som jag ha gått ner så kan jag köpa mig ett par fina byxor (med lite hjälp då) och slippa känna att jag slösat pengar som jag egentligen skulle kunna ha kvar på sparkontot.

Jag vill åka utomlands. Kanske borde spara till det istället, vi ska ju kanske till Thailand i december när pappa fyller år men jag känner att jag inte riktigt orkar vänta på att pappa ska bli gammal ;)  Helst skulle jag ju vilja åka till nått varmt ställe med mina tjejer. Men ack, då gäller det att jobba!

Richard ringde mig idag och bjöd ut mig på en dejt. Jag ser fram emot det jätte mycket. Det ska bli jätte mysigt. Jag saknar den killen trots att det bara var två dagar sen jag träffade honom.

Nu ska jag sätta mig och slöa framför tv, om jag inte får ut mamma på en promenad vill säga!

Hörs sen?

Onsdagkväll och KENT!!

Jag fick kämpa lite för att komma in på bloggen, men in kom jag!

Sitter och kollar på grammisgalan och mina favoriter har vunnit "åretsgrupp" och "årets album" tror jag att det var.
GRATTIS!


Onsdagmorgon - skolstart?

Vaknade halv tolv idag trots att jag hade ställt klockan. Jag tror att jag har vänt lite för mycket av dygnet. Inget bra alls. Då kommer jag inte orka upp imorgon när jag ska upp halv sju. Jag vaknade imorse av att mamma och ringde och började göra mig i ordning för skolan. När kommer ut ur duschen får jag ett meddelande av Sanna som säger att Sven-Erik är ledig idag, och eftersom han är den ända lektionen jag har idag så blev jag helt plötsligt ledig en dag till.
          Egentligen hade jag velat gått till skolan idag, jag var ju så inställd på det. Men tur att jag fick reda på det innan jag åkte dit iaf, då hade jag blivit sur.

Så nu sitter jag halvt påklädd och halvt färdig sminkad (jag gör allt på en gång),  men det är väll bara att fortsätta.
Ut och springa får jag iaf inte, jag fick knappt gå till skolan idag för mamma.

Jag hade världens hemskaste och verklighetstrogna drömmen på jätte länge. Den handlade om att Richard och hans softairgun-kompisar hade fått för sig att skippa det där med softairgun och istället köpt riktiga pistoler och gevär. Jag hade världens panik att han fick verkligen inte gå, jag grät och skrek men han vägrade lyssna på mig. usch, jag vaknade med en klump i magen. Tur att det bara var en dröm.

Det blev ett ganska långt inlägg trots det att dagen nyss börjat!

Hörs kanske sen?

Tisdagskväll!

Nu är jag hemma i Öregrund igen och har faktiskt städat mitt rum, duktigt!

Igår när jag skulle ut och springa klockan två hade jag ingen tanke på att ta med mig reflex men när dimman la sig runt tre kom mörkret. Det var dimmigt, mörkt och jag hade ingen reflex och det var en liten chans att bilarna skulle se mig. En gång var jag tvungen att nästan hoppa ner i diket för att bilen såg mig försent, jag skyndade mig och väl hemma kunde jag pusta ut igen. Så imorse vaknade jag av grymt halsont förmodligen som en följd av gårdagens kyla.

Som sagt så missade jag tandläkar tiden så jag gick till Ingrid som skulle ta ut mina snoddar runt tänderna och ääntligen kan jag äta normalt igen! Tack!

Jag har inte så mycket mer att säga.. Men jag håller på att kolla på tider till körlektioner och det ska bli läskigt.
och så önskar vi Sofia lycka till på teorin! :D

Förresten, min lärare ringde och berättade att jag börjar inte förens 14,40 imorgon. Bra start!


Hörs?!

Måndags eftermiddag.

Sitter hos Richard nu och är trött som bara den. Missade min tandläkar tid imorse, jag som hade kunnat sätta min högerarm på att jag hade tid klockan 13,00 men icke sa nicke. Hon ringde vid halv tolv och frågade vart jag tagit vägen. Jag som hade tänkt att vara duktig och cykla till stan stod redo för att cykla. Men det var bara att packa ihop igen och sätta sig vid datorn. På tal om det så har jag inte suttit här på länge det är därför det har varit så tomt med inlägg senaste tiden.

Helgen har varit skön, fredags tog jag det bara lugnt. Lördags var min familj bjuden på middag hos Richards familj, vi hade det hur mysigt och trevligt som helst. Igår kväll var vi hos Richards syrra som nyss fyllt år så vi firade henne.

Tyvärr så går mitt mat-ätande inge vidare, jag har så ont i tänderna att jag får kämpa med varje tugga i minst fem minuter så sitter jag där själv tillslut.

Jag hade väll tänkt och vara duktig ändå, trots att jag missade min tid, och cykla in till stan fram och tillbaka. Skulle behöva köpa lite grejer, men jag gör det nog mest för motionen och friskluften!

På onsdag börjar skolan igen och jag ser inte fram emot det, usch. Är lite avundsjuk på dom har jobb faktiskt. Men jag har inte så långt kvar nu så det är bara att stå ut!

Ha det så bra så länge!

Torsdagssnack.

På tal om nyår så har jag faktiskt ett nyårslöfte; jag ska gå ner 5kg!
Det är det jag har fått som max i tillåtelse, och det är även krav på att det ska vara för min egen skulle och för att jag själv ska må bra. Jag skulle gärna vilja gå ner tills iallafall Juni och jag tänkte att jag skulle hålla er, mina läsare, uppdaterade om hur det går.

I onsdags var jag även hos tandläkaren och satt in gummisnoddar runt tänderna längst bak och fy sjutton vad det gör ont ska jag lova. Igår kunde jag inte äta nått men idag har jag fått i mig mat. Morrondagen blir nog bara fil, mina tänder orkar nog inte mer för tillfället. Jag ska tillbaka på måndag och ta bort dom och sätta in metallringar istället. Jag känner mig inte så taggad inför det när bara gummisnoddarna gör ont. Nej ajaj.

Förövrigt var jag inne i stan idag och köpte en svart mysdress för 100kr delen, vilket kap! Hur skön som helst!

Jag funderar på att kolla lite House sen sova, för imorgon tänkte jag ha en tränar dag. Även om det bara innebär att jag går ut och går någon timme. Synd att Sara ska åka hem imorgon annars hade hon blivit med tvingad.

Hörs sen mina vänner.



Gott nytt år!

Ett nytt år och nya tider.

Nyåret firade vi först hos John och Sofia med en underbart god middag, sedan far vi vidare till Kristian och hans nya lägenhet. Tolvslaget firade hos Kristian och ännu en gång med min älskling. Tack för ett underbart år min älskade.
Året som har varit har varit det bästa på länge, det har varit ett år av lycka och glädje och jag hoppas på en fortsättning av det. Året kommer bli ihåg kommet med stunder som Skåne-resan, midsommar, roslagsloppet, Turkiet-resan, Romme-resan, Falun-resan, Julafton, påskafton, fester, mysstunder med vänner och mycket mycker mer. Hela året har varit en underbar resa och jag vill tacka mina kära för ett underbart år.

RSS 2.0