Hej igen!

Jag har jobbat hela onsdag, torsdag och fredag. Det har inneburit att jag fått gått upp före klockan sex varje morgon och obefintligt bloggande då jag bara har velat gå och lägga mig när jag kommit hem. ;-)

Just nu sitter jag hemma hos Sara och kollar på Let's dance med hennes mamma och pojkvän. Sara har kommit hem från Mensträsk och jag har knäppt kort som jag ska lägga upp sen, LOVAR!!

Jag skriver mer imorgon när jag har fått sova, jättemycket!

Tisdag?

Sitter hemma hos Richard och ska snart börja göra mig i ordning. Herrn själv åkte nyss och jag saknar han redan!

Idag har jag lite saker jag måste göra. Inga roliga men nödvändiga. och eftersom jag ska till tandläkaren också så vet jag att jag inte kommer att kunna äta på en vecka, det gör det hela ännu roligare ;-)

Jag ska försöka få in mer bilder, får börja bära på kameran mer.

hörs sen!

Svullen?

Jag kan ju lova att mina knän var svullna rätt ordentligt på torsdagskvällen! och ont hade jag i baken. Men åka det kan jag ju nästan nu. ;-)

Påsk-helgen har varit bra. Väldigt bra med väldigt god mat (Västerbottenpaj är smaskens), väldig bra sällskap(trots att min bror var sjuk så att det var bara familjen inkl. Amanda och Richard så klart!) och dåligt väder (jag vill inte ha snö! Jag vill ha sommar!!!) .

Jag har varit lite orolig för att jag inte har hört av min Sara som är uppe i Mensträsk (nej, jag skojar inte ;-)) men hon ringde mig för någon dag sen och sa att hon levde. Det var kul att höra ifrån henne och höra att hon mådde bra!

På lovet ska jag jobba onsdag, torsdag. Pengar är också nödvändiga för att överleva!

Nu blir det lite Grey's Anatomy i ett iskallt rum nånstans i skogen vid Uppsala!

Richard sa att det är roligare att läsa när jag lägger upp fler bilder, det kanske stämmer? Hursomhelst ska jag försöka få in mer bilder framöver!

HÖRS!

(förövrigt; tydligen tog det mig så lång tid att skriva detta inlägg att jag vart tvungen att logga in igen för att sedan skriva om allt? nehehenej du, tänkte jag och backade och som tur var så fanns all text kvar. Tack)

Järvsö.

Idag har jag och min kära skola varit och åkt skidor eller vad man behagade i Järvsö. Jag och Bullen fick för oss att vi skulle åka snowboard. Först trodde vi att det var ett av de dåligaste valet vi gjort men det visade sig sedan att det inte var så tokigt. Efter några åk fick vi in snitsen och vi klarade hela barnbacken utan att ramla! ;D

image27
Anna, Jag & Bullen!


image28
Bullen i backen!


Sommarjobb

Min chef ringde nyss och erbjöd mig jobb i sommar. Jag är så otroligt glad! Det är nära hem och jag gillar folket som jobbar där. + att nu slipper jag gå ut och söka massa jobb! Underbart!


Min bror kom precis hem och jag frågade honom varför han är hemma. Dum som jag är. Han är ju hemma av samma anledning som mig, mentorsdagen.

Imorgon bär det av för min vän Sara. Hennes resa kommer bli en spännande inte bara för henne utan för mig också! Jag är lite nervös ;-)

Hörs sen!?


Måndagsprat

Nu har jag kommit hem efter en och en halvtimmes promenad i detta otroligt härliga väder ;-)

Helgen har varit mysig. Jag har gosat med Richards systerdotter på fem månader, gosat med katterna och har haft otroligt kul med Richard, hans syrra med sambo. Det har varit en rolig men hård helg. Det ska bli skönt att få vila den här veckan. Imorgon är jag helt ledig och på torsdag blir det Järvsö med skolan.

Ikväll är 100 höjdare med Fredrik och Filip inplanerat! Ska bli kul att se vad dom har för sig i det stora landet.


image26



Nu ska jag ta ur linserna och sen hoppa in i duschen!  Vi hörs!

Kortslutning

Nu är vi påväg till Östervåla. Jag försöker övertala min pojkvän om att få åka på hans gamla snowboard imorgon, men han säger att den är för farlig för att den löser ut. Får se om jag lyckas övertala honom.

Syns annars när vi kommer hem igen!

Fredagmorgon

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, jag är lat och glömsk!

Idag har jag sovmorgon till klockan tolv så jag vaknade halv åtta och gick ner till mamma och la mig. Nu har vi ätit frukost och snart blir det av till gymmet. Jag har ingen riktigt tid och det är för kallt att gå ut och springa när det ligger runt nollan och snöar. Men lite hemma träning blir det nog eftersom det kommer bli en slapp en helg hos Richards syrra i Östervåla. Därav inget bloggande den här helgen :-(

Jag ska lägga ut ett kort på mig och mina nya jacka. Men eftersom jag sitter i mina siden pyjamas byxor så är kortet inplanerat till senare ;-) 

Hursomhelst, skönt att det är fredag!

Jacka?

Jag var in på H&M igår när jag väntade på Richard. Där hittade jag min jacka. Dom hade dock inga 36:or som jag hade beställt men jag testade istället 38:an som satt som en smäck. Alldeles perfekt. Så jag köpte den och tänker skicka tillbaka 36:an när den väl kommer. För jag ringde till H&M och kollade om dom kunde stoppa paketet men det hade redan gått iväg i går. Snabbservice är bra men inte för mig den här gången tyvärr ;-)

Jag kom även på att på H&M har dom speglar som drar ut spegelbilden så man ser extra lång och smärt ut! Det är nog bra för försäljningen!

Nu ska jag ut och springa efter alla men. Jag ska ut! Förresten så fick jag med mig Riches på BOXen igår och det var jättekul att ha honom med.

Vilket slaffsigt inlägg. Kanske rättar till det sen. HÖRS?!

Företagsekonomi.

Sitter på företagsekonomin med resten av min glada klass. Eller mindre glada, bokföring är så tråkigt och det verkar inte gå in i huvudet på någon förutom Ulla och Sara K. Eller okej, alla är jätteduktiga men det vill inte riktigt tränga in hos mig. Då är det lättare att säga att ingen kan :P

Idag så ska jag och Riches in på BOX i östhammar. Men först ska jag in till Uppsala och köpa ett par shorts jag har suktat efter länge nu. Dock så bloggade Engla om dom här om dagen så jag misstänker att det inte kommer att finnas så många exemplar kvar tyvärr!

Jag måste väll jobba lite nu innan Sven-Erik får spel på mig.

Vi  kanske hörs sen?!

Jackan!

Mina föräldrar är hemma och jag är glad Sanna.

Idag har jag varit ute och kört igen, det var kul. Jag har saknat det. Snart är det påsklov igen, jag som tyckte att det nyss var sportlov? hursomhelst, jag klagar inte och är riktigt glad över att få vara ledig.

Dagen har varit lugn, vaknade hos min älskade och åkte väg till skolan. Gjorde det som behövdes och åkte hem klockan två. Skönt!

Hursomhelst så bestämdes jag mig för jackan på H&M och blev helt förälskad i en blus där. Men tyvärr så var den slut och jag orkade inte vänta. Kanske en annan gång!

image25

Vårjacka!

Jag måste köpa en ny vårjacka så jag satt och kollade runt lite på ett x-antal hemsidor och hittade en på HMs för bara 400kr. Den är en helt vanlig jacka, men helt perfekt. Sen började jag fundera, ska jag verkligen ha en svart jacka?  Jag får klura lite på det där och sen återkomma.

Jag har äntligen fått säsong 3 av greys anantomy som jag sitter och kollar på nu. Så jag har längtat!


image24

Gårdagskvällen var helt okej, vi tog det lugnt hemma hos Alexander. Kom hem runt ett och jag slocknade på direkten. Tur att jag har en sådan förstående pojkvän! Ikväll blir det nog också lugnt, Richard jobbar imorgon.

Men om nån hittar någon fin vårjacka är det bara att höra av sig! ;)

Välkommen min vän, vi har saknat dig!

Det har blivit dåligt med inlägg de senaste dagarna och det är kanske mycket för att jag har haft fullt upp men mest för att jag har inte haft orken. Det har varit pluggat, pluggat och återigen plugga.

Igår kom mamma och pappa hem, så vi har längtat efter dem. Det har varit skönt att vara ensam hemma men det har även varit ensamt. Alltid när jag är hemma på vardagskvällar så sitter jag nere och socialar med dem. Men nu när dom har varit borta och min bror är som vanligt uppe på sin rum så har min pojkvän fått ställa upp som substitut - det kan han få stå ut med. Men som sagt de kom hem igår och vi fick se på film när de hade ridit kamel. Jag fick en parfym och en väska. Precis som önskat. Tack mor och far!

Idag är vi iaf glada över att det äntligen är fredag. Vi har väll inte så mycket planerat, ska umgås med Roni, AK och Johan. Får se vad vi gör.

Idag har jag och Riches varit och shoppat på biltema. Jag har köpte en FM-sändare, eller rättare sagt: jag fick den av min käre pojkvän i försenad alla-hjärtansdag present (Glad Sanna). Så jag kan sitta i bilen och lyssna på min Ipod. Helt klar värt det! Richard köpte nånting till hans bil, vad vet jag inte.

Och förresten så ska jag hälsa våran älskade vän Solen välkommen tillbaka!



image23

Onsdagsförmiddag

Som varje onsdag så börjar jag klockan tjugo i tre. Som varje tisdagskväll som ställer jag klockan på åtta för att jag inte ska sova bort hela dagen.  Som vanligt snoozade jag, men idag extra länge. Jag gick upp tio och var så otroligt trött att jag funderade på att skippa att åka till skolan idag. Men jag hade engelska böckerna i skåpet och jag har prov imorgon. Det var bara att släpa sig dit.

Idag har jag och min bror ätit våfflor. Det var riktigt gott och mättande. Igår åt vi kassler stroganoff (min bror tycker inte om korv) och det var faktiskt oanat gott. Fast jag hade i lite chili sås.

Imorgon har jag engelska prov och på fredag historia B prov. Jag tänkte plugga ikväll så jag kan umgås med min älskade pojkvän imorgon. Jag hade tänkt att eftersom han är sjuk så ska jag pyssla om han riktigt ordentligt och han ska få välja vilken maträtt han vill.

Imorgon kommer även mamma och pappa hem, vi saknar dom!


Tisdag :(

Sitter  just nu och äter min morgon gröt. Ska strax iväg till skolan i denna blåst. Ingen höjdare.
Jag har varit seg med uppdateringarna den här helgen men den har varit full smockad. Så den tiden jag fått behövde jag sova. Men jag ska komma igång igen!

Nu blir det skola!

Förresten, tisdag är den värsta dagen i hela veckan!

RSS 2.0